Onze medewerkers

MIJN MAKELAAR NOORDENVELD

Jan Hut
Jan Hut
NVM makelaar o.z.
Jan woont al vele jaren met veel plezier in Peize samen met zijn vrouw Anja en hun 2 zonen. Jan is opgeleid tot docent bouwtechniek. En die vakkennis komt hem in zijn dagelijkse werk nog altijd uitstekend van pas. Geen vraag is hem te veel, want betrokkenheid staat bij Jan hoog in het vaandel. Jan is daarbij altijd recht door zee en gaat door het vuur voor zijn klanten.
In zijn vrije tijd trapt deze sportieve makelaar graag een balletje met zijn kameraden op het voetbalveld. Ook is hij met grote regelmaat te vinden op de tennisbaan of zit hij op zijn racefiets genietend van al het moois wat Noordenveld te bieden heeft.
Maaike Nienhuis - Witlox
Maaike Nienhuis - Witlox
Kandidaat Makelaar o.z.
Dat de jeugd de toekomst heeft, is op deze kandidaat-makelaar zeker van toepassing. Deze gepassioneerde jonge vrouw, opgegroeid in Roden en nu woonachtig in Tolbert, studeert nu nog hard om gediplomeerd NVM makelaar te worden, maar staat inmiddels volwaardig haar mannetje. Rust is er niet bij voor deze altijd bezige bij. In haar spaarzame vrije tijd geniet ze samen met man Marten en hun zoontje van 11 maanden van een kleine boerderij met schaapjes, kippen, katten, konijnen en de belangrijkste niet te vergeten teckel Cooper.
Anja Hut - Timmer
Anja Hut - Timmer
binnendienst Medewerker
Waar zouden wij makelaars zijn zonder mensen die dingen gewoon goed kunnen regelen. Gelukkig hebben wij hiervoor Anja. Anja weet steevast alle administratieve zaken in goede banen te leiden en zorgt voor een optimale telefonische bereikbaarheid. Zij is geboren en getogen in Peize. Anja is echt een sportieve vrouw. Vroeger reed zij op hoog niveau op haar eigen paard. Nu loopt ze zelf meermalen per week hard of loopt ze vooraan op bootcamp. Thuis is deze super creatieve vrouw liefst aan het schilderen of bloemschikken.